Det är inte bara de stora fotbollsklubbarna i världen som har många fans. Även de stora landslagen kan ibland ha fans från flera olika länder. Ett sådant är exempelvis Brasiliens herrlandslag som brukar vara mycket uppskattat för sin roliga fotboll. Här är en lista på några av de största och populäraste landslagen i dagens fotbollsvärld.

Frankrike

Frankrike som länge gjort en generationsväxling, har alltid haft ett mycket bra landslag. Ibland har det dock präglats av stridigheter inom det egna laget. De år som alla pusselbitar har suttit samman har man gått väldigt långt och även vunnit VM ett par gånger. Franrike har haft många stora spelare som gjort sig kända över hela världen. Ta bara spelare som Zinedine Zidane, Thierry Henry eller Michel Platini.

Brasilien

Brasilien är kanske det landslag som har flest fans utanför det egna landet. Brasiliens landslag har lyckats sätta krydda på världsfotbollen och levererat många VM-turneringar där man både vunnit och visat en mycket lekfull och publikvänlig fotboll. Spelare som Ronaldinho och Neymar har öst in mål mot de flesta landslag. Brasilien har sannerligen bjudit på många vackra mål i de flesta turneringar man ställt upp på.

England

England hör till de riktigt klassiska fotbollslagen. Det är dock långt ifrån givet att England gör bra ifrån sig då man ställer upp i VM eller EM. Säkert är alltid att man har många bra spelare och när allt stämmer, ett riktigt starkt lag. Många stjärnor brukar födas i det Engelska landslaget men man har även gjort sig känt för att kunna hålla ett sammanhållet lag.